sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Sunnuntai-iltaa!

No ei käyty Hop Lopissa! Neitonen tarvitsi tänään 2 tuntia päiväunen odotteluun ja luonnollisesti ne sitten vähän venähti.  Olisi tullut turhan hoppu jos ja mennyt myöhään niin päätettiin suosiolla jättää reissu seuraavaan kertaan. Käväistiin sitten vaan vähän pulkkailemassa samalla kun piti pistäytyä lähikaupassa. Olipa muuten kylmä viima ulkona! Ja luntakin näytti taas alkavan satamaan.

Meillä oli tänään ruokana Chicken tikka masalaa basmati-riisin kera. Meillä mies vastaa pääosin näistä etnisistä ruuista, mä keittelen sitten sitä pastaa :) Oli taas mukava ja huvittavakin huomata Ranin ennakkoluulottomuus erilaisia ruokia kohtaan. Rani söi ruuasta ensimäisenä kaikki isot sipulin palat, totesi vain että "hyvää sipulia".  Rani on maistanut myös raakaa sipulia, sen totesi väkeväksi. Mausteinen ruoka on siis neidin mieleen ja vahvat maut yleensäkin. Esim graavilohi ja aurajuusto ovat herkkuja. Näitä ei tietysti usein maistella runsaan suolan takia. 

Se olis huomenna sitten taas paluu arkeen vapaan viikonlopun jälkeen. Tänään kuitenkin vielä ohjelmassa Wallander ja väärillä jäljillä. Vähän epäilyttää brittiversio mutta saas nähdä. Luin tuon Väärillä jäljillä vasta kirjana ja se ainakin oli tosi hyvä.

Kuva joulukuulta, ensikosketus suksiin

Mukavaa illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti