sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Pyrähdys Lindexillä ja kirpparit

Tänään tehtiin koko perheellä reissu kirppiksille ja Itäkeskukseen. Käytiin Vantaalla Villa Lyhdyssä ja Vekarakirppiksellä. Molemmista kirppiksistä olen kuullut paljon hyvää ja ilmeisesti myös tavara liikkuu molemmissa hyvin. Villa Lyhdyssä olin käynyt pari kertaa aiemmin, silloin vielä viereisessä liiketilassa. Porukkaa tuolla oli TOSI paljon ja kaikki pöydät taisi olla käytössä. Meille löytyi vain pari teletappia ja pallo. Jotenkin tuntui, että meidän koossa ei ole vaatetta tarjolla ja jos on niin kunto ei miellytä. Vekarassa oli myös porukkaa ja sieltä lähdettiin tyhjin käsin. Ystävän tulevalle pojalle bongasin kyllä Timberlandin uuden (laput kiinni) toppatakin 15e:lla!
Itikseen suunnattiin syömään ja etsimään uimapukua Ranille. Tehtiin siis täsmäiskut vain Stockalle ja Lindexiin. Lindexistä tarttui jotain mukaan.

Kevään uutuuksia oli saapunut ja niistä nämä ihanat sydänpaikka-leggarit ja raidallinen tunika, Ihanan raikas setti taitaa päästä heti huomenna tosi toimiin päiväkotiin. Uikkaria toivottavasti päästään myös testaamaan huomenissa.


Sain myös lisättyä huutonettiin pari kohdetta, loput taitaakin sitten mennä myyntiin sinne Villa Lyhtyyn tai Vekaraan.
Huutonetissä nyt mm nämäMeillä oli ajatus mennä tänään uimahalliin mutta Ranin päikkärit venyivät sen verran, että ei viitsitty kiireessä lähteä. Koitetaan huomenna suoriutua töistä ja päiväkodista, kauppareissusta ja ruuasta sen verran nopeasti, että ehdittäis vielä illalla vesileikkeihin.

Loppuun vielä pari ulkoilukuvaa eiliseltä.1 kommentti:

  1. Voi miten ihana uimapuku löyty Ranialle :)
    Ja mahtavaa että Helsingissäkin on lunta noin paljo, että pääsee kunnon talvileikeihin!
    Touhukasta viikkoa sinne :)

    VastaaPoista