maanantai 31. tammikuuta 2011

Pari hattua


Tänään tehtiin Ranin kanssa täsmäisku Itikseen työ- ja päiväkotipäivän päätteeksi. Hakusessa oli Stocmannilta keväthattu jonka bongasin tyylilyyli Lottiksen päästä joku aika sitten. Ja siellähän niitä oli sekä beigenä että vaaleanpunaisena. Aivan ihana, sanoisin!
Myös Mayoralin kevättä oli saapunut lisää. Keltainen t-paita oli niin raikas, että se oli pakko ottaa odottamaan kesää. Huomasin muuten myös pienen setin Desigualin vaatteita, niihin en ole ennen Stockalla törmännyt.

Jesper&Juniorista lähti matkaan -50% alella Reiman myssy alkukevääseen. Myös Itiksen J&J:ssä näytti olevan nyt Cupcakea ja myyjä kyselikin merkin laadusta käyttökokemuksia kun näki Ranilla talvihaalarin. Kertoi, myös että merkki tulee varmasti jatkossakin pysymään heidän valikoimissaan, sen verran hyvin oli kuulema kauppa käynyt. Hyvä hyvä, täytyypä alkaa kinuamaan jos saisivat myös sisävaatteet valikoimiin :)

Käytiin hakemassa paikallisesta Siwasta myös ensimmäinen Elloksen paketti, katsotaanpa jos sais huomenna ekan uuden lampun paikalleen :) 


 

 


 


 


1 kommentti:

  1. :) Siis mitä ihmettä mä tein?!? Miten tähän tuli tällanen tyhjä tila?!

    VastaaPoista