sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Reipas 2-vuotias

Meillä vietettiin Ranin 2-vuotissynttäreitä viikko sitten. Oikeastaan neiti sai nauttia kaksista juhlista kun ekat synttärit vietettiin maalla sukulaisten kesken  jo uuden vuoden aikoihin ja sitten kotona ne "varsinaiset" synttärit. No juhliminen sopii Ranille, on niin elementissään kun saa olla kaiken keskipisteenä :) Rani sai aivan ihania lahjoja ja ne ovat olleet mieleisiä. Lahjaksi tuli mm iso pehmo Barpababa, kirja, Hello Kitty suihkusaippuaa, rummut, pehmonalleja, vaatteita, muovailuvahaa, prinsessan tarvikkeita, muumisalkku jne.


Juhlamekko Monsoonin alesta

Maalla juhlittiin H&M:n mekossa ja Mc Babyn bolerossa

Meidän 2-vuotias on 84,5cm pitkä ja painoa on 12,9kg. Lyhyt ja leveä siis, kuten äitinsäkin :) Rani on luonteeltaan vilkas ja avoin, kova touhuamaan. Puhetta tulee koko ajan, kahdella kielellä. Toki Suomi on vahvempi kieli koska sitä toista kieltä puhutaan vain isän kanssa. Kaverit ovat tosi tärkeitä, niin päiväkotikavereiden kuin muiden kavereiden nimet vilahtelevat puheessa koko ajan.
Rani on vuorohoitopäiväkodissa, ollut jo 10kk:n iästä asti. Hoito on sujunut koko ajan hyvin. Onneksi hoitoaika on kuitenkin pääsääntöisesti päiväpainotteista, myöhäisiltoja Rani joutuu olemaan hoidossa n. kerran viikossa ja öitä ei koskaan.

Jaahas, sunnuntain ja koko perheen vapaapäivän kunniaksi taidamme suunnata iltapäivästä HopLoppiin. Siitä ehkä enemmän illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti