keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Sekalaista shopattua huonoina kuvina

Sundbabystä Phister&Philinan mekko ja Legon tunika ja leggarit. Kaikki on koko 92 mutta mekko on valtava. Menee korkeintaan ensi syksynä


Monsoonin ihanat samettipöksyt ja Mayoralin harmaat velour-housut ensi syksyyn. 

Eilen ehdin siis kuvat napata kun on vietetty Ranin kanssa sairaspäiviä. Olin eilen aamulla tälläytymässä työkuntoon kun puoli seitsemän maissa alkoi makkarista kuulua mahdoton pälätys. Neiti heräsi ja alkoi samantien isälleen selvittää todella tärkeänä asioita. Isäkin hämmentyi niin, että virkistyi hetkessä. Tavallisesti jatkavat molemmat unia vielä kun lähden. Kuuntelin jorinoita hetken hymy huulessa ja kunnes menin moikkaamaan ennen lähtöä. Makkarista paljastuikin ihan kuuma tyttönen. Ei kun soittamaan töihin ja päiväkotiin, että kotona pysytään.
Mitään muita oireita ei ole ollut kuin pientä kuumetta. Toivottavasti tämä ei enteile korvatulehdusta.

No onneksi saatiin se päiväkotikaveri viihdyttämään  eilistä päivää. Heitä ei meidän pikkukuume haitannut kun olivat itsekin flunssassa.
Ale-löytöjä ei tänä vuonna ole tehty kovastikaan. Jotenkin on tuntunut, että missään ei ole mitään. No jotakin kuitenkin.  Sundbabyn tilaus tehtiin yhdessä ystänä kanssa. Postikulut on Tanskasta tosi kovat, meillä 33e. Kolmet kengät ilmeisesti nosti hintaa aika kovasti.Zarasta normihinnalla muutenkin edullinen paita ja H&M:ltä Minni-paita. Minni on meillä nyt kova sana, tosin se tahtoo olla tytön suussa mimmi :)Bundgaardin ihanat hopeiset kengät vielä tähän tavlveen ja kevääseen Pompiista. Kultaiset sydänkengät kesään on Arauto Rapin ja tilattu Sundbabystä.


Jo useassa blogissa nähty ja meillekin ihan ehdoton hankinta Cupcaken setti kevääseen. Takki Sundbabystä ja housut Forumin Jesper&Juniorista.Monsoonin mekko ja paita odottamaan. Mekko etenkin on todella iso, menee varmaan ens talvena mutta oli niin kiva että lähti mukaan. Nämä siis puoleen hintaan .

2 kommenttia:

  1. Ihanaisia asuja olet löytänyt... Kyllä sinulla on silmää näihin vaatejuttuihin, oliskohan se ihan geeneissä?? Voisit vaikka sivubisneksenä tehdä jotain tällaista... Olisi varmasti mukavaa vastapainoa leipätyölle ;))

    VastaaPoista
  2. Ihania kenkiä ja mekkoja, nuo tanskan postarit ovat kyllä omaa luokkaansa!

    VastaaPoista