maanantai 17. tammikuuta 2011

Ajatus oli...

kuvata tänään jotain viimeisimpiä vaateostoksia tänään mutta nytpä huomaan, että osa kamoista on makkarin lipastossa laatikossa "käyttöä odottavat" ja tenava nukkuu. Empä siis lähde sinne kolistelemaan neitiä hereille. Kuvataan sittten joku toinen päivä.

Katoin sitten toisella silmällä sitä Wallanderia eilen ja eihän se ihan niin paha ollutkaan kuin epäilin. No siitä syystä tai ei niin yö menikin ihan plörinäksi. Olisin ollut ihan valmis nukkumaan eilen samaan aikaan Ranin kanssa mutta enpä mennyt kun em. ohjelma kiinnosti. No unethan hävis tietysti samalla hetkellä kun suljin tv:n ja ajatus 05.30 soivasta herätyskellosta karisti viimeisetkin unen rippeet. Oli kuuma, oli kylmä, oli kuorsaava mies ja heiluva lapsi. Yritin tunnin saada unen päästä kiinni ennen kuin siirryin sohvalle köllöttelemään. Ja sieltä heräsin :) Yllättävän virkkuna oon kuitenkin jaksanut päivän heilua.

Meillä on huomenna kiva päivä, tai oikeammin ilta. Ranin yksi päiväkotikaveri tulee äitinsä kanssa meille kyläilemään. Lapset viihtyvät ilmeisen hyvin keskenään päiväkodissa. Kiva, että saavat leikkiä keskenään vähän myös pk:n ulkopuolella. Jännää, miten nuo kaverit on niin tärkeitä jo noin pienille. Rani on tänään kovasti auttanut äitiä imuroimisessa ja kertoi myös millä tuolilla kaveri huomenna saa kahvipöydässä istua ja muistipeliä kuulemma sitten pelaavat.
Mä leivoin vieraille suolaisen piirakan ja makeeta löytyy pakkasesta valmiina. Tuli niin herkullisen näköinen piirakka, että tekis ihan vähän mieli maistaa. Laitoin siihen mozzarellaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, punaista pestoa ja vihreitä oliíveja. 

Noista oliiveista tulikin mieleen... Rani ei ole tykännyt vihreistä oliiveista tähän asti. On aina todennut ne väkeviksi ja sylkenyt pois. No laitoin oliiveja tänään myös meidän päivällisruokaan eli tomaattijauhelihakastikkeeseen. Kolme ensimmäistä Rani sylki pois mutta sen jälkeen alkoi niitä napostelemaan oikein urakalla ja pyysi lisääkin. Ja äiti oli tyytyväinen

Oho, tulipa tästä vuodatus vaikka ei muka ollut mitään asiaa :)

Ja loppuun vielä iso JEE, mulla on jo 4 lukijaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti