perjantai 21. tammikuuta 2011

Sairastupapäivitystä...

Joo, täällä ollaan vietetty kotipäiviä. Ranilla oli siis ihan pientä kuumetta parina päivänä ja eilen käytiin itkuisen yön jälkeen lääkärissä tarkistuttaan korvat. Neiti itse yöllä pyysi lääkettä ja kysyttäessä kertoi, että korvassa on pipi.  Aamulla kun kerroin, että mennään lääkäriin tarkistamaan korvat  niin neiti totesi, että "ja sitten mennään kauppaan ostamaan uudet korvat". Olin varma, että korvatulehdusta siis pukkaa. Lääkäri totesi korvat kuitenkin vain hieman punoittaviksi.
Tänään neiti on taas ollut kiukkuinen ja herkkis ja kysyttäessä kertoo, että korvassa on pipi.... Kuumetta ei kuitenkaan ole eikä muitakaan oireita. Katsellaan siis ja mennään tarvittaessa uudelleen lääkäriin. Itselleni otin täksi päiväksi lomapäivän kun ei oikein tiennyt onko lapsi päiväkotikunnossa vai ei. Onneksi on myös vapaa viikonloppu niin saa rauhassa sitten toipua. Toivottavasti maanantaina pääsis taas normiarki käyntiin.

No jotenkin pitää itseä viihdyttää ja shoppailu toimii aina :) Ellokselle lähti pieni tilaus.

Kuva:Ellos
Nämä Vertbaudetin housut oli vaan niin pakko saada :)  Osaako joku kertoa onko nämä millaista mitoitusta?
Ollaan asuttu tässä kodissa vajaa kaksi vuotta ja koko sen ajan olen kaivannut uusia kattolamppuja. Vain keittiön lamput ( nekään ei tosin enää miellytä) on vartavasten ostettu tähän kotiin, kaikki muut on hankittu aiempiin koteihin ja ovat siis vanhoja ja epäsopivia. Matkan varrella olen törmännyt useisiinkin ihaniin lamppuihin mutta aina jotenkin mietityttää, että sopiiko se meille ja siihen ja siihen huoneeseen. Lisäksi eteisessä meillä on ollut entisten asukkaiden vanha ja ihan kauhea spottivalo ja päätin, että kun viimeinen spotti paloi niin uuusia en osta vaan lamppu todellakin menee vaihtoon. Varmaan kuukausi ollaan oltu jo pimeässä eteisessä...

Noh, nyt otin ja tilasin Ellokselta myös pari lamppua ja toivon, että ne jotenkin soputuvat meille :)  Sattui olemaan vielä koodi jolla sai kalleimmasta tuotteesta -30%. Kunhan lamput saapuvat niin katsellaan miten ne sopii.

Kuva:Ellos
Tätä lamppua olen ihaillut jo pitkään ja nyt se tulee meille. Ajatuksena olohuone tai meidän makkari


Kuva:Ellos
Tässä simpukkalampussa viehättää jokin vaikka taitaa olla jo menneen talven lumia. Tämä eteiseen tai Ranin huoneeseen.
2 kommenttia:

 1. toivottavasi Rania ei nyt sairastu pahemmin ...
  kyllähän sitä mamin hoidossa nopsasti paraneekin!
  - ei tarvi ostaa uusia korvia....
  Kivoja sun valitsemat lamput, tuo ensimmäinen sopisi varmaan meillekin, tarttis myös päivittää vähän noita iänikuisia ... Terkkuja !!!

  VastaaPoista
 2. En usko, virtaa tuntuu riittävän! Terkkuja myös sinne!

  VastaaPoista