perjantai 28. tammikuuta 2011

Gappia meillekin

Ananan ihanasta blogista nappasin tiedon, että Gap toimittaa vihdoin myös Suomeen! Ihanaa! Pieni tilaus piti laittaa monen muun blogistin lailla ja ilmeisesti pakettia saa myös odotella saapuvaksi tosi nopeaan! Tuoltahan sai myös -15% alea!
Kuva Gap

Tämän takin kuin näin niin se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ei tarvinnut miettiä, että onko tarpeen vai ei. Se on niin Ranin näköinen. Toivottavasti vaan koko osuu nappiin, otin koon 3 jotta varmasti mahtuisi hartioista mutta saattaa olla meidän neidille sitten liian pitkä. No, toivotaan parasta!
Lisäksi meille tulee nämä pari t-paitaa kesään.Pitää yrittää saada näistä sovituskuvia kunhan kotevuvat. Mä olen vaan niin huono kuvaamaan eikä kamerassakaan ole kehumista, että kuvat on sitten mitä on...

Muutoin meillä sairastelu jatkuu. Rani on flunssassa ja pientä kuumetta myös. Toivottavasti huomenna olisi vointi kohdillaan, jotta päästäisiin pikaisesti pistäytymään työkaverin 50-kymppisiä juhlimassa. Aiemmin mainitsemani mangojuustokakut sain juhliin tehtyä. Ihan mielettömän hyvä ja helppo ohje löytyy täältä.
3 kommenttia:

 1. Moikka!Tulin vastavierailulle ja liityinkin heti lukijaksi! Suloinen neiti teilläkin asustaa ja taitaa olla aika samanikäinen kuin meidän Eevi.

  Munkin oli pakko tilata muutama gapin ihanuus :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tulit Sini :) Eikös Eevi ole reilun 2v? Söpö tyttö!

  VastaaPoista
 3. Juu, Eevi on täyttänyt lokakuussa 2!

  VastaaPoista