keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Ostoksia ja kuulumisia

Ekaksi mukavia asioita. Ellokselta tilaamistani lampuista toinen saapui ja saatiin olohuoneen kattoonkin asti. Lamppu on tosi kiva, miellyttää meidän silmää. Ainoa miinus on, että lamppu ei toimi kunnolla... Joo, välillä menee päälle ja toimii normaalisti. Välillä taas ei syty tai sammuu kesken. Kuka osais sanoa mistä kiikastaa? Epäilen, että saattaa olla vaan kosketushäiriö tms. Kunhan mies olisi kotona valoisana aikana niin täytyy tutkia asiaa paremmin. Nyt odotellaan sitten sitä toista lamppua ja muuta tilausta saapuvaksi. Sain hyödynnettyjä alennuskoodeja aika mukavasti. Tästä lampusta sain -30% alea ja itselle tilasin kevättakin -50% alella, ei paha.
Ranista lamppua mukavampi juttu oli laatikko missä lamppu tuli :)


Jotakin on taas tarttunut kaupoista mukaan. Eiliseltä kauppareissulta Cittariin tarttui mukaan bikinit tai paremminkin toppi ja alaosa kesän rantakelejä odottamaan. Hintaa oli huimat 5e. Rani tykkäsi biksuista niin, että iltapalakin piti syödä ne yllä.
KappAhlista taas löytyi ihanan värikästä perusvaatetta päiväkotiin. Kylläpä nää värit tuntuukin taas kivoilta! Hassua, miten tuo lapsi seuraa vanhempiensa tekoja. Rani alkoi heti asetella vaatteita lattialle ja etsiä kameraa :)
Sitten niihin ei-niin-mukaviin asioihin. Jep, meillä vietetään taas sairaspäiviä. Ranilla on korvatulehdus molemmissa korvissa. Vein tänään Ranin päiväkotiin ja tyttö oli itkuinen eikä olisi halunnut jäädä hoitoon vaikka yleensa aina jää mielellään. Yskää ja nuhaahan meillä on ollut ja sanoinkin hoitajalle, että jos näyttää että Rani ei jaksa olla hoidossa niin soittakaa. Tiedossa olisi ollu pitkä iltavuoro mikä on muutenkin rankka. No kolmen tunnin päästä tuli puhelu, että itkuisuus jatkuu ja Rani on sairaan oloinen vaikka kuumetta ei varsiaisesti olekaan. Sain onneksi  varattua samantien ajan läheiselle lasten lääkäriasemalle. Nyt sitten antibiootin ja Panadolin voimalla kohti terveempää huomista. Että tämmöstä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti