lauantai 26. helmikuuta 2011

Etsintäkuulutus

Mä haluan meille tämän Ticketin rubber rainin meille koossa 86! Jos jollakulla on hyväkuntoinen käytetty tai uusi niin saa tarjota! Toki myös muista kuoseista ja väreistä kannattaa vinkata!

Kuva lainattu Huutonetistä.
Meillä oli kyseinen haalari tähtikuosilla viime keväänä ja syksynä ja oli kyllä ihan loistotuote. Kurahousuja ei käytetty kertaakaan! Harmikseni huomasin, että näitä ei näytä tänä keväänä tulevan ollenkaan Ticketin valikoimiin.

Ihan jo hävettää mutta täällä sairastellaan taas :(
Antibioottikuuri on meneillään niin keuhkoputken- kuin poskiontelontulehdukseenkin itselläni. Iltaisin on uni tullut aikaisin, töiden lisäksi ei ole paljoa tullut touhuttua.

Tällä viikolla myös ekaa  kertaa alkoi aamulla tuntua, että nyt tää pakkanen sais riittää. Tykkään talvesta mutta nyt sais alkaa kevät jo tulla! Tai ei ihan vielä, tuo rubber tarvitaan eka :)

Hyvää viikonlopun loppua!

2 kommenttia:

  1. Ensivisiitillä ja liittyin samantien lukijaksi :)

    Valitettavasti tuota rubberia ei meiltä löydy, mutta jäin miettimään kokoasiaa. Meillä on 05/09 syntynyt tyttö ja rupesin pohtimaan, pitäisikö teille kuitenkin olla haalari jo koossa 92cm, nuo ovat kai aika niukkaa mitoitusta ticketiksi (eli siis lähempänä normaalimitoitusta kuin reilua)?

    VastaaPoista
  2. Jennies, kiva kun löysit tänne! Mä tuun vastavierailulle :)

    Meiltä lähti juuri tuo haalari koossa 74 eteenpäin ja sekin mahtui vielä hyvin päälle mutta hihat oli lyhyet. Rani on aika lyhyt, n. 85cm juoten luulen, että se 92 olis vielä liian reilu nyt keväällä. Mutta eipä sitä tiedä sovittamatta :)

    VastaaPoista