keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Jorinaa

Meillä on ollut tänään suurien tunteiden päivä. Oma tahto ja uhma on päivän sana. Liekkö osuutta myös flunssalla ja risteilyn jälkeisellä väsymyksellä mutta raivareita on tänään tullut useampia ja äiti on ihan ihmeissään. Aamusta asti oli pientä kiukkua ilmassa ja suihkussa sitten räjähti. Ihan tavalliseen tapaan laskin Ranille vettä ammeeseen kylpyleikkejä varten ennen omaa suihkua. Jokin meni kuitenkin pieleen ja Ranin mielestä vesi oli väärää.  Olipas rentouttava suihku kun tyttö huusi ja raivosi vieressä kaikella tarmolla ja ei todellakaan mennyt kylpyyn.
No lähdettiin vieraiden kanssa itikseen syömään ja ostoksille. Karusellin ja hyppykiikkupaikan kohdalla stoppi ja täys huuto päälle. Ruokarauhan nimissä kierros karusellia ja hyppelyt ja vasta sitten syömään. Kyllä, annoin periksi.
No, kodinkoneliikkeen kohdalla potti räjähti sitten täysin. Neiti alkoi vaatimaan liikkeeseen sisälle, katsomaan PESUKONEITA!! No ei menty ja siitäkös riemu syntyi.  Meidän ekat täydelliset itkupotkuraivarit julkisella paikalla. Raivoa, huutoa, itkua, krokotiilinkyyneileitä maassa kieriskellen ja potkien ja huitoen. Ohikulkijat katsoi osa hymyillen ja selvästi äitiä säälien, osalla "ärsyttävä kakara ja huono äiti" ilme. Itsellä oli tuskanhiki päällä ja kaikki työ pysyä itse rauhallisena. Vihdoin kun sain neidin rauhoittumaan ja tulemaan syliin niin uus raivo siitä, että äiti ei osaa pitää sylissä ilman käsiä.
Eikä ne kiukut vielä tähän loppuneet mutta säästän teidät siltä :)Jotain kivaakin kuitenkin. Uusi potkuauto on kova sana. Autolla on ajettu "sitimalketin palkkihalliin" jo monta kertaa ja haettu pensaa ja petlolia. Äidin meikkipussi oli myös jäänyt liian saataville...
Sovitettiin myös Ellokselta saapunutta T2H:n takkia ja onhan se valtava! Onneksi aikaa kasvaa on melkein vuosi.Takissa ei ole valkoista länttiä vaan kuvaaja ei osaa käyttää kameraansa.
Takin kaveriksi tulee mustat Oxford-pökät jotka tilasin kimpassa kaverin kanssa -40% alella ticketin omasta nettiputiikista. Takin malli on siis Rasmine.

3 kommenttia:

 1. Jos se yhtään lohduttaa niin meillä on esikoisella ihan järkyttävä 6v uhma, keskimmäisellä harvakseltaan esiintyvä 4v potkuraivariuhma ja 2v juuri tuo lattialla makaamis-huutamis-kausi. Kun paha putki iskee, niin mä en enää jaksa edes yrittää rauhoitella, kanna kainalossani tai vedän vaikka jalasta perässäni huutajia.

  Hieno potkuauto!

  VastaaPoista
 2. Hei, mistä tuo ihana potkuauto on? :)

  VastaaPoista
 3. Potkuauto on todella ihana! Tämä hankittiin Tukholmasta NK-tavaratalosta mutta samaa tai ainakin hyvin samannäköistä autoa myy ainakin Zicco Helsingissä.

  VastaaPoista