maanantai 25. huhtikuuta 2011

Vaihteeksi ostoksia

Pääsiäisen työrupeama ohi ja vapaat tiedossa. Ei hullumpaa. Toivottavasti säät jatkuvat yhtä kauniina!
Vapaapäivinä on ohjelmaa jos jonkinmoista, mm. Piilo-kirppikselle on hinnoiteltavana iso kasa meille pieniä vaatteita ja kenkiä ja lelujakin. No kun laittaa vanhaa myyntiin niin voi tietysti tilalle ostaa uutta.


Po.P:n windstopper ja ihanan vihreä mekko.
Lähdin ostamaan meille sitä monessa blogissakin ihailtua valko-vaaleanpunaraidallista mekkoa mutta se näyttikin jotenkin pliisulta meille. Tämä vihreä on ihanan raikas ja sopivan värikäs. Tuota windstopperia taas en ole aiemmin ostanut kun on ollut mielestäni jotenkin oudon värinen, ehkä persikkaan taittuva vaaleanpunainen. Nyt se taas näytti tosi kivalta ja väri sopii Ranille mainiosti. Joskus on vaan niin vaikea valita...

Name It:ltä parit farkkuleggarit, hauska jätskitötteröpaita ja aurinkolasit leikkeihin ja "neitimäiseen hienosteluun" :)
Huutonetistäkin on taas tullut tehtyä löytöjä, tässä muutama.

Phister&Philinan/Cecilie Westhin kesäasu ja Cupcaken tunika/mekko.
Tuo mekko on ihana mutta osoittautuikin haastavaksi sukkahousujen suhteen. Onko kellään muistikuvaa ja/tai vinkkiä oliko tuohon sarjaaan saatavana sukkiksia?

Nyt ulos aurinkoon!!

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana tuo edellinen bloggaus. Kiva kun pääsiäisenäkin yksi vapaapäivä oli! Mutta nyt saatte nauttia vapaista, toivottavasti myös auringosta. Ihanissa vaatteissa tietenkin ;)

    VastaaPoista