maanantai 18. huhtikuuta 2011

Käytiin mekin lapsimessuilla

Hui miten aika rientää. Blogi on jäänyt ihan hunningolle. Jotenkin arki vie näköjään mennessään ja kirjoittaminen jää. No yritetäämpä taas vähän tsempata.

Me käytiin koko perheen voimin messuilemassa sunnuntaina. Oltiin paikalla puolen päivän tienoilla ja joskus viiden maissa taidettiin lähteä kotiin päin. Ryysis oli valtava! Osa ajasta meni tietysti vikkelän neidin perässä pysymiseen ja oman tahdon kanssa taistelemiseen. Onneksi oli mies mukana, muuten olisi jäänyt kyllä tarjontaan tutustuminen aika vähäiseksi. Ranin suosikkeja oli tietysti Katti Matikainen ja kaikki tekeminen. Piirtäminen, potkupyörän testaus, ymym.. Äidin suosikkeja oli tietysti vaatteita ym tarjoavat näytteille asettajat. Mukaan meille messuilta lähti kidorablen kumisaappaat Hio Hoin pisteeltä, Villervallan kesähattu, jokunen kirja ja Lillikseltä Livie&Lucan ihanat kengät.
Olin jo etukäteen miettinytkin noita kumppareita. Tarvittiin "kakkossaappaat" päiväkotiin ja merkin saappaat ostettiin myös viime vuoden messuilta ja ajoivat hyvin asiansa. Livie&Lucat oli myös listalla, en ole niitä uskaltanut tilata aiemmin kun ei ole ollut käsitystä mallista ja koosta. Kengät tuntuvat mielettömän pehmeiltä ja hyviltä. Uudet tossut taasen jäivät hankkimatta. Onko kellään vinkkejä kivoista ja hyvistä tossuista? Meillä on ollut tohvelisankaria, Name Itiä ja nyt viimeksi Pom Pomit. Kaikki edellämainitut ovat olleet hyviä mutta tekis taas mieli tutustua johonkin uuteen merkkiin. Robeezeja olen harkinnut.


Loppuun vielä pari kuvaa siitä arjesta. Eli ulkona, lapio ja ämpäri, hiekkaa tai lunta. Sisällä käydään vain syömässä ja nukkumassa.

Taustalla lumiauran ruhjoma hiekkalaatikko.


Vk-puku Kammakarlo ja pipo Kivat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti