sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Lomaviikko putkessa

Heissulivei!

Liekö pientä kevätväsymystä ilmoilla kun ei ole saanut blogia(kaan) päivitetyksi. Ollaan Ranin kanssa siis lomailtu viikko, iskä on painanut töitä. Meillä ei ollutkaan mitään lomasuunnitelmia, ajatuksena ottaa rennosti ja tehdä kodin rästihommia. No on otettu rennosti, kaikki hommat on edelleen tekemättä. Sitten keväämmällä :) Ollaan oltu kotona, laiskoteltu ja ulkoiltu. Ticketin rubberia on testattu useaan otteeseen ihan vesilammikoissa makaamalla, hyvin pitää! Ihanaa, kun vihdoin on saanut siirtyä kevätvarusteisiin. Jokohan huomenna uskaltai pestä loputkin topat pois silmistä?!
Lastenvaatekirppis Minipoppooseen tehtiin äkkikäynti suunnittelematta lauantaina, Bobon ysmyyn suunnittelin meneväni mutta se taas jäi. Kävikö joku? Mitä löytyi? Hullareiden kuvastoa olen selaillut huolestuttavan vähän, mitään pakkosaada-juttuja ei ollut mutta eiköhän siellä tule ainakin herkun puolella pyörähdettyä. Ai ja kävinhän mä myös alkuviikosta Vekarakirppiksellä, Villa Lyhdyssä ja Naperotorilla, muutamaa kirjaa ja palapeliä lukuunottamatta laihoin löydöin. Panostan jatkossa Hannan Piiloon kaiken toivoni kirppareiden suhteen :)  Meidän pieniä vaatteita löytyy sieltä heti avajaisviikolla :)

Tänään iski aamusta kauhea kulttuurin nälkä ja miehen vapaapäivä mahdollisti, että pääsinkin ystävän kanssa vähän "tuulettumaan".
Käytiin tennispalatsin taidemuseon Samaan aikaan Intiassa-näyttelyssä johon olin jo tovin suunnitellutkin meneväni. Ja kannatti, suosittelen! Tuli vaan taas kova haiku Goalle ja miksei ihan oikeaan Intiaankin :) Näyttelystä suunnattiin elokuvateatterin puolelle. Käytiin katsomassa Black Swan jota suosittelen myöskin vaikkakin elokuva oli paikoin varsin ahdistava. Loppuun vielä päivällinen Namaskaarissa maailmaa parantaen. Kylläpä teki hyvää!

Huomenna vielä vapaapäivä ja sit taas paluu normiarkeen! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Myös mä yritän vähän aktivoitua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti