sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Välikausipäivitystä

Kävin viime viikoilla ennen töihin menoa pikaisesti Kampissa ja Pikkuväessä odotti mukava yllätys! Heillä oli muutama viime vuoden Rubber rain suit hyllyssä vaaleanpunaisena ja 30% alella. Pienin koko oli 92 ja pakkohan se oli ottaa matkaan. Haalari on kaunis mutta SUURI. Taitaa päästä käyttöön vasta syksyllä ja ensi keväänä. Neiti halusi sovittaa haalaria ja kävi vetämässä muodikkaat kuomatkin jalkaansa ;)

Itiksen Haloselta tein myös mukavan löydön viime viikolla, mustat Reimatecin vk-hanskat! Jes! Ja Vink vink, niitä jäi sinne vielä! Enää puuttuu ne vaaleanpunaiset ja niitä löytyy ainakin Lenneltä (kiitos vinkistä lukijalle). Täytyy tehdä retki Sellon Boboon joku päivä!
Rani nosteli itse haalaria tämän tästä, haarus roikkui polvissa.  No, laitetaan jemmaan :)

4 kommenttia:

 1. Hei! Toi haalari on tosi ihana!! Kerrotko vielä paljonko oli ovh. ja tai ainakin paljonko jäi hintaa alen jälkeen! Käy tosi kauniisti teille!!

  VastaaPoista
 2. Heippa! Haalarin ovh oli 55e. Joo halaari on kyllä kaunis ja käytännöllinen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tiedosta! Onko teidän neiti muuten minkä mittainen? Meidän 12/08 tyttö on n. 92 cm. pitkä. Meilläkin on nuo samat Cupcake ja Gap-takit - ihania molemmat :)

  VastaaPoista
 4. Rani oli 2v-neuvolassa 85cm eli aikas lyhyt tyttö. Teille tyo 92cm haalari olis varmaan ihan passeli! Meillähän on sama maku :)

  VastaaPoista