keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Kyllä isi ostaa ja vähän muutakin

Näin voi käydä kun jättää miehen pariksi päiväksi ilman "valvontaa".Mun ja Ranin viikonloppureissun aikaan meille oli hankittu autoa muistuttava uima-allas ja liukumäki! Tartteeko maaliskuussa uima-allasta? Ei mulla muuta.

Tänään kun miehellä oli aikaa ennen töitä pörrätä keskustassa niin muistutin, että lelukauppoihin on porttari. Sen sijaan muistutin esimerkiksi Kampissa olevasta Pikkuväestä ;)

No näistä en valita.

Stummer-merkin leggarit ja t-paita Pikkuväestä. Ihanaa pumpulinpehmeää materiaalia molemmat. Merkki ennalta tuntematon.

Name It:n tunika ja leggarit

Pakko myös vinkata näistä H&M:n nailoneista :) Mielettömän söpöt!Viikonloppu ja alkuviikko oli aika haipakkaa reissun ja töiden takia. Blogeja olen pikaisesti lukenut mutta kommentoimaan en ole ehtinyt keskittyä. Harmittaa vietävästi bloggailun (ja etenkin muutamien blogien) saama negatiivinen ja lapsellinen kommentointi. Itse vasta bloggailun aloittaneena tuli eka fiilis, että tämä oli mun osalta tässä. Miksi altistaa itsensä pahalle mielelle mahdollisilla negatiivisilla kommenteilla ja asiattomuuksilla. Olenko valmis ottamaan vastaan ihan mitä vaan? Lukiessani "parjattujen" bloggaajien  voimaantunutta ja  asiallista kommentointia saamaansa palautteeseen tulin tulokseen, että miksi luovuttaa itselle mieluisa harrastus ja ajanviete joidenkin ajattelemattomien anonyymien takia. Minä viihdyn lastenvaate- ja lapsiperhe- sekä sisustusblogeissa. Nautin kauniista kuvista ja mukavista jutuista. Olen saanut lukemattomia hyviä vinkkejä ja saan niitä varmasti jatkossakin. Mä olen saavana osapuolena tässä harrastuksessa :)  Onneksi elämässä on oikeasti tärkeitä asioita, ehkäpä tähän osaa suhtautua siis kevyemmällä mielellä.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Meillä on ollut jo useamman vuoden tuollainen pieni liukumäki ja muovisesta altaasta tuli hiekkalaatikko (ratkaiseva virhe, mahdoton pitää puhtaana, kun vesi jää sinne). Liukumäki on ollut kestosuosikki, kesällä siitä lasketaan kahluualtaaseen ja talvella se pidentää pyllymäkeä. Hyvät ostoksen miehelläsi siis :)

  VastaaPoista
 2. tuo uima-allas on hauska tuon maton päällä, meillä mies tuo kotiin kaikkea päätöntä, tois edes jotain tuollaista :)

  VastaaPoista
 3. Noihan on ihan näppärät ostokset ja toisaalta jos niitä ei halua katsella sisällä, niin ei muuta kun kesäks pihalle ja kumma juttu, sinne unohtui myös talveksi lumen alle.

  VastaaPoista
 4. isi odottaa selvästi kesää malttamattomana ;)
  ihan asiallisia tavaroitahan nuo on. Onko vaatteetkin isin ostamia... kyllä täytyy sanoa että isi osaa!
  Mukavaa kesän odotusta koko perheelle !!

  VastaaPoista