sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Uhmis

Oma tahto ja uhma näkyy ja kuuluu tällä hetkellä meillä IHAN KAIKESSA! Rani on kova väittelemään joka asiasta. Ompas ja eipäs taitaa olla suosikkisanat tällä hetkellä. Neiti yrittää kovasti myös määritella muiden tekemisiä ja olemisia. Kassajonossa ei saisi olla muita, kaikki paikat on vaan "mun paikkoja". Kaikki pitäisi saada tehdä itse, auttaa ei saa mutta apua kuitenkin tarvitaan. Periaate tuntuu olevan, että kaikkea pitää vastustaa! Tämä on parina viime päivänä tarkoittanut sitä, että myös yöt on menneet päin prinkkalaa. Päiväunille ei suostuta mitenkään päin kotona (päiväkodissa ei mitään ongelmaa nukkumisen kanssa) ja uni tulee sitten liian myöhään varkain esim autossa. Yöunille ei rauhotuta millään, puolen yön jälkeen eilen. Koko yö on levotonta yliväsymyksen takia ja yölläkin pitää vähän uhmata. On väärä sänky jne. Huh huh, raskasta mutta niin tärkeää.


Välillä tanssitaan...

...ja tehdään ruokaa
No onneksi sekaan mahtuu niitä hellyttäviä ja hassujakin hetkiä. Eilen istuimme sohvalla mieheni kanssa ja Rani leikki lattialla. Hän ilmoitti, että tuli pissahätä ja lähti potalle. Oli napannut kynsilakkapullon samalla reissulla ja havahduimme siihen, että neiti lakkaa isän varpaankynsiä lilaksi :) Tänä aamuna hän meni katsomaan iskän varpaita  ja totesi, että "ei oo hyvät, pitää laittaa lisää".
Pottailukin on vihdoin alkanut kiinnostamaan! Kotona ollaan jo ilman vaippaa. Toivotaan, että kesällä päästään kokonaan vaipoista eroon.
Välillä muka ujostellaan

Välillä lähdetään käymään kaupassa.

Tänään me lähdetään HopLoppiin!

1 kommentti:

  1. Eipä näy "uhmista" näissä suloisissa kuvissa...
    Pieni päivänsäde vaan!

    VastaaPoista