keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Välikausikimara

Joo kimara todellakin. Ulkovaatetta löytyy ihan omiin tarpeisiin (ja takit varmaan lisääntyy kun kesä lähenee) mutta kintaat uupuu kokonaan. Viime kevään Minitecit ja Jonathanit taitaa olla pieniä ja jo aikansa eläneitä. Nyt siis metsästämään käsineitä! Ja kengät, varsinaiset ulkoilukengät päiväkotiin puuttuu vielä kokonaan. Hattuja ja huiveja ja lapasia löytyy, tosin nekin sekalaista sorttia.
Oi oi, kaiholla katselen muiden blogistien ihania yhteensopivia settejä söpöine fleecehattuineen. Miksi mä oon niin huono tilaamaan/teettämään ajoissa? Nyt taitaa olla myöhäistä?!haalari Po.P viime välikaudesta, hatut Reima ja Po.P samoin viime vuodelta, pipon merkkiä en muista.

Kammakarlon setti päiväkotiin ja ulkoiluun. Housut on siinä ja siinä, että menee kevään. Tämä hankittiin meillä' jo viime vuoteen mutta oli ihan liian suuri käytettäväksi tuolloin.


Kammakarlon takkiin käy myös nämä KappAhlin housut.

Linssilude pyjamassaan tutkimassa valikoimaa :)


Äidin suosikki taitaa olla tämä Gapin ihanuus. Tämä hieman parempaan menoon. Hatut Reima, Bogi, H&M ja lapaset Name It


Cupcaken setti ei kaipaa esittelyä

Menee myös näin tarvittaessa.
Chipsmunks saappaat käy hyvin Gapin takin kanssa ja muuten mikään ei käy minkään kanssa. Goret ja Bngaardin hopeasaappaat ovat varsinaisesti talvikenkiä mutta varmasti alkukeväästä vielä käytössä.


Lisäksi löytyy siis edellisessä postauksessa ollut Name It:n farkkutakkia ja normi fleece. Ostoslistalla meillä on siis ainakin Rubber rain suit, Po.P:n windstopper, Gorelenkkarit sekä ainakin mustat ja vaaleanpunaiset kintaat.

8 kommenttia:

 1. Ompas teilläkin kertynyt kaikkia ihanuuksia :)

  VastaaPoista
 2. No ihanalta näyttää! :)
  Aivan ihana tuo kammakarlon setti ja popin haalari myös!
  Cupcake myös, tietenkin. ;)
  Kenkäasiat on teillä ainakin hyvällä mallilla!
  Mulla ei ole vasta pampulalle kuin yhdet nilkkurit ja yhdet nahkalenkkarit.
  Oulalle ei ole vasta kuin yhdet kengät. :)
  Kai se on kohta pakko taipua gore-ostoksille, vaikka kamalasti haluaisin ajatella, että kumppareila pärjää märät kelit. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja teillekin tullut, tuo Gapin takki on kans niin ihana! Harkitsin sitä meillekin, mutta sitten koot oli jo mennyt..

  VastaaPoista
 4. Hyvin olet valikoimaa haalinut. Meillä ei ole välikausivaatetta kuin esikoiselle hankittuna, pienemmille on Rubber Rainit siksi ajaksi kun päiväkodin pihalla voi otta uimaharjoituksia.

  VastaaPoista
 5. Eihän vielä ole myöhäistä, nythän ne hanskat vasta sinne kauppoihin ovat tulleet ja hattujakin saa varmaan kaikilta muilta paitsi Helmiltä ja pimpamista!
  Aivan superihana tuo kammakarlon setti, ja se väri! Meillä on tuo sama seuraavassa koossa odottamassa pikkaisen vaaleammassa värissä, tykkään että se materiaali on ihanan tuntuista, harmi kun noita ei enää saa mistään!

  VastaaPoista
 6. Tuo Kammakarlon setti on ihana..!

  Mistä muuten saisi tänä keväänä vaaleanpunaisia hanskoja? Reimalta ei ilmeisesti ole vaaleanpunaisia tulossa enkä oo muilta merkeiltäkään löytänyt! :(

  VastaaPoista
 7. Lenneltä tuli ainakin vpun-ruskeat vk-rukkaset, olisiko kokonaan vaaleanpunaisiakin?

  VastaaPoista
 8. Totta, tuo Kammakarlon setti on kiva ja väri on todella kaunis. Onneksi tuli ysmystä aikoinaan jemmattua tämä.
  Täytyykin tsekata nuo Lennen kintaat, toivottavasti löytyy vaalö.punainen. Mustat Reimatecit löysin tänään Haloselta :)

  VastaaPoista