sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Minne aika menee?

Kappas, melkein puolitoista kuukautta on vierähtänyt edellisestä postauksesta... Mihin aika oikein menee?! Täytyy kyllä rehellisyyden nimissä myöntää, että alkuinnostuksen jälkeen kiinnostus taisi hieman lopahtaa ja mietin jossain välissä koko blogin sulkemistakin. Salasanaakin olen miettinyt, onko tää kuitenkin enempi tällasta kuulumisten kertomista joka kiinnostaa enemmän kaukana olevia sukulaisia kuin vieraita lukijoita. Täytyy vielä miettiä.

Äidin arkea piristi kuumailmapallolento. Ihan mahtavaa!
Muiden blogit on ollut ahkerassa luennassa edelleen, siihen ei taida kyllästyä koskaan. Onneksi muut on ahkeria ja saa postauksia aikaan usein että multa ei lukeminen lopu ;)

Mitäs meidän kuluneeseen kuukauteen mahtuu? Arkea eli töitä ja päiväkotia, välillä vapaata, hiekkalaatikkoa, leikkipuistoa, Korkeasaarta, juhlia, shoppailua ja tätiytymistä. Nyt odotellaan kesälomaa ja sen mukava tuomia vapauksia. Ihan heti kesäloman kärkeen suunnataan tutustumaan Ranin ekaan serkkuun :) Ihanaa!

 Kesävaatteet on hanskassa ja talvivaatteet jo mielessä. Cupcaken malliston pääsi kurkkaamaan Sinin vinkistä ja sieltä taitaa tänäkin vuonna löytyä meille toppahaalari, fleece ja nyt myös villapuku. Tykkäsin myös sisävaatteista.
Korkeasaaressa Äitienpäivänä, yllä Gapin huppari ja Lindexin ihanat farkut jotka löytyi meille Hannan Piilosta.

DPAM on "tarkkistettu" ja löytyihän sieltäkin kivoja juttuja. Huutiksestakin on tullut jotain. Lupaan yrittää kuvatakin kesävaatetusta kunhan ehdin.

Tässä osa DPAMin ostoksista, kuvaamatta jäi farkkusortsit, neuletakki ja t-paita.

Mukavaa alkavaa viikkoa joka iikalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti